3 / 3
Videographer CINEMASTER Wedding Films from Constanta, Romania - Daniela si Alexandru in Brasov, drone-video, engagement
Videographer CINEMASTER Wedding Films from Constanta, Romania - Cristina si Constantin - Back to nature, engagement, wedding
Videographer CINEMASTER Wedding Films from Constanta, Romania - Save The Date with Cristina& Cosmin, engagement, invitation

Save The Date with Cristina& Cosmin

Magia nu se intampla din intamplare, magia apare atunci cand trebuie si cand sunt indeplinite toate conditiile necesare. Magia este infaptuita da oameni care se iubesc si care se inteleg din priviri, din gesturi sau doar prin puterea gandului.
Magia iubirii ne calauzeste fara sa ne dam seama atunci cand inima ne este furata de catre partenerul de viata.
Poate ca apropierea de oameni plini de viata si iubire este defapt marele nostru beneficiu atunci cand filmam momente ca cele din clipul acesta.
Cristina si Cosmin au ales sa ne arate magia pe care o creeaza atunci cand sunt impreuna, noi doar am fost martori la acest frumos moment.
Prieteni, membri ai familiei si apropiati sunt asteptati pe data de 18 octombie sa le fie martori la legamantul ce il vor rosti impreuna. Ne vedem atunci pentru o nunta ce se anunta a fi fara de pereche. Clipul urmator este o invitatie, un preambul, un gest de prietenie si iubire facut de cei doi pentru cei ce vor participa la nunta lor.
Pe 18 octombrie
·11,299 views·#engagement#invitation
Studio CINEMASTER Wedding Films
Constanta, Romania

Comments

Only registered users can leave comments. Sign up or Sign in